Tentang Kami

Tentang Kami

1

Xiamen Melody Art & Craft Co., Ltd. mangrupikeun pemasok terkemuka dina bidang hiasan Natal langkung ti 10 taun, anu ngagaduhan pabrik nyalira ayana di Kota Xiamen, Propinsi Fujian Cina.

Garis produk utama kami kalebet patung Natal resin, wreath Natal & karangan bunga, résin sareng nutcracker kai, patung Santa Claus patung, sarang salju Natal, kotak musik Natal, hiasan résin dipintal & cai, sareng sajabana.

Pasar utama kami nyaéta Amérika Kalér, Éropa Kulon, Asia Tenggara, Rusia sareng Australia.

Anggota tim profesional kami gaduh pangalaman anu euyeub tina desain produk sareng produksi dugi ka nganteurkeun.

Program kami adat heula, sareng kualitas heula.

Kami parantos ngahontal Inok BSCI pikeun pabrik kami, sareng unggal produk bakal dikonfirmasi sareng palanggan sateuacan ngahasilkeun, unggal léngkah produksi mastikeun sasuai sareng standar, sareng pamariksaan lengkep sateuacan dikemas.

Sadaya produk bakal diliwatan pikeun uji kualitas, sertipikat anu aya hubunganana sareng laporan tés bakal disayogikeun.

Kamampuh ngembangkeun produk anu kuat kami dumasar kana désainer anu hadé sareng langkung ti 100 staff anu terlatih; urang ngembangkeun barang énggal numutkeun tren pasar unggal kuartal, sareng seueur koleksi sayogi kanggo pilihan anjeun.

L1020460

Kami parantos ilubiung dina seueur paméran di bumi sareng kapal unggal taun, anjeun tiasa mendakan seueur ide anu trén sareng kami.

Gawe sareng kami, anjeun bakal ngaraosan jasa Mésér SATU-HENTANG ku kami.

Anjeun meunang sareng kami meunang mangrupikeun slogan kami

Wilujeng ngahubungi kami, sareng ngarepkeun datangna anjeun sareng jangka panjang hubungan kerjasama sareng kami.