Hiasan ker Natal ukuran badag musikal nari patung Santa Klausa

Hiasan ker Natal ukuran badag musikal nari patung Santa Klausa

Pedaran pondok:

Ukuran Kahirupan Natal Santa Claus, nganggo kaén lawon, sareng jogét oyag, kalayan musik Xmas. OEM / ODM


  • Jenis produk: Natal ukuran hirup Standing lawon Santa Claus figurine with mult function
  • Sumber Kakuatan: Adaptor
  • Bahan: Résin, lawon + résin
  • Barang No. TA130
  • Ukuran: 1,3 Méter
  • Fitur: Ukuran Kahirupan, kalayan Gerakan Musik & Tari
  • MOQ: 10 PCS
  • Waktos prosés: 30-45 dinten gumantung kana qty anjeun
  • Pakét: Kotak coklat kalayan bungkus polyfoam aman
  • Harga FOB: USD 46
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Émbaran Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Showroom kami
    Sértipikat
    Produk Utama
    Prosés Transcasi
    Pakét & Logistik
    Taros Kami
    Rincian Produk

     Ngaran Barang

     Hiasan ker Natal ukuran badag musikal nari patung Santa Klausa

     Mould No.

     TA130

     Bahan

     Poliésin + lawon

     Ukuranna

     1,3 Méter

    Fitur

     Ukuran hirup nangtung Santa Claus kalayan kaén lawon & Musik & gerakan jogét

    Sumber Kakuatan

    Adaptor

     Pamakéan

     Natal hiasan luar musik nari patung Santa Klausa

     Ngepak

     Kotak coklat kalayan bungkus polyfoam aman, bungkus ngarobih ditampi

     MOQ

    10 PCS

     Warna

     Warni, numutkeun pilihan anjeun

    OEM / ODM

    Disambut

    Waktos prosés

    30-45 dinten gumantung kana qty anjeun

    Istilah Pamayaran

    T / T; L / C; Serikat Kulon; Paypal, jst.

    Profil Perusahaan

    Christmas Santa (4)

    Showroom kami

    Christmas-Santa-(5)_02

    Sértipikat

    Christmas-Santa-(5)_01

    Produk Utama

    Christmas Santa (6)

    Prosés Transcasi

    Christmas Santa (7)

    Pakét & Logistik

    Christmas Santa (8)

    Taros Kami

    Christmas Santa (9)

    Gambar Produk

    TA130-gg (1)
    TA130-gg (2)
    TA130-gg (6)
    TA130-gg (4)
    TA130-gg (5)
    TA130-gg (3)
    Produk Patali

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami