Adegan Natal Adat muterkeun méja Led Acrylic Xmas Tangkal Dekorasi sareng musik sareng tryme

Adegan Natal Adat muterkeun méja Led Acrylic Xmas Tangkal Dekorasi sareng musik sareng tryme

Pedaran pondok:

Adegan Natal Adat muterkeun méja Led Acrylic Xmas Tangkal Dekorasi sareng musik sareng tryme,
Produsén hiasan résin Natal, koleksi ageung & kamampuan ngembangkeun produk anu kuat,
Kalayan cahaya Led & musik & gerakan & adegan Xmas & tryme Grosir hiasan hiasan Natal, oem / odm.


  • Jenis produk: Tabletop puteran musik Led Acylic Xmas Tree Christmas hiasan
  • Bahan: Akrilik + résin
  • Pamakéan: Hiasan Natal Kado & Kado
  • Barang No. ME200485
  • Ukuran: 20 * 19 * 31,4 cm
  • Fitur: Kalayan Led light up & musik & gerakan & Xmas pamandangan & tryme
  • Sumber Kakuatan: 3 * Batré AA (henteu kalebet)
  • Sértipikat: BSCI, RoHS, CE / EMC
  • MOQ: 500 PCS
  • Waktos prosés: 30-45 dinten gumantung kana qty anjeun
  • Pakét: Kotak bodas
  • Jasa kami: OEM / ODM
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Émbaran Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Showroom kami
    Sértipikat
    Produk Utama
    Prosés Transcasi
    Pakét & Logistik
    Taros Kami
    Rincian Produk

    Ngaran Barang

    Adegan Natal Adat muterkeun méja Led Acrylic Xmas Tangkal Dekorasi sareng musik sareng tryme

    Jenis produk

    Tabletop puteran musik Led Acylic Xmas Tree Christmas hiasan

    Mould No.

    ME200485

    Bahan

    Akrilik + résin

    Ukuranna

    20 * 19 * 31,4 cm

    Fitur

    Kalayan Led light up & musik & gerakan & Xmas pamandangan & tryme

    Sumber Kakuatan

    3 * Batré AA (henteu kalebet)

    Sértipikat

    BSCI, RoHS, CE / EMC

    Pamakéan

    Hiasan Natal Kado & Kado

    Ngepak

    Kotak bodas

    MOQ

    500 PCS

    OEM / ODM

    Disambut

    Waktos prosés

    30-45 dinten gumantung kana qty anjeun

    Istilah Pamayaran

    T / T; L / C; Serikat Kulon; Paypal, jst.

    Profil Perusahaan

    Company Profile-MelodyXiamen Melody Art & Craft Co Ltd. mangrupikeun Pamasaran ngarah khusus pikeun hiasan kado musiman

    barang anu gaduh pangalaman langkung ti 12 taun. Kumpulan Natal ngaliput matérial anu béda-béda

    sapertos résin, kaca, plastik, akrilik, bahan komposit sasarengan tapi teras fokus kana anu saé sareng luhur

    tingkat kualitas. Garis produk utama kami kalebet deco désa résin animasi LED sareng Musik anu kami

    parantos damel sasarengan konsumén urang kéngingkeun jajan pangageungna ti pasar Éropa.

     

    Dumasar kana pangalaman bisnis ékspor lami-lami, pangetahuan produk profesional sareng sikep positip,

    tim penjualan kami parantos nawiskeun jasa anu saé sareng propésional pikeun palanggan ti Holland, Bélgia,

    Jérman, Yunani, Amérika Kidul, Australia, Jepang jsb.

     

    Kamampuh pangwangunan anu kuat mangrupikeun salah sahiji kaunggulan kami: Kami janji bakal ngagaduhan sampel loket dina

    saminggu pikeun konfirmasi pelanggan. Kami hoyong minuhan kaayaan pikeun Palanggan Menangkeun, Sub kontraktor meunang sareng kami meunang.

     

     

    Pilih Xiamen Melody, Nyiptakeun kahirupan anu langkung saé.

    Showroom kami

    Christmas-Santa-(5)_02

    Sértipikat

    Christmas-Santa-(5)_01

    Produk Utama

    Christmas Santa (6)

    Prosés Transcasi

    Christmas Santa (7)

    Pakét & Logistik

    Christmas Santa (8)

    Taros Kami

    Christmas Santa (9-1)Surélék: melody@xmmelody.com

    Telepon: + 86-592-5626859

    Mobile: + 86-13358398858

    Adress: No.2 Xiayang Road, Haicang Area, Xiamen City, Fujian Propinsi, RRC

    Gambar Produk

    Produk Patali

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami