Lawon kado Natal anu dikustomisasi boneka Santa Klausa gambar cocooan mewah

Lawon kado Natal anu dikustomisasi boneka Santa Klausa gambar cocooan mewah

Pedaran pondok:

Ukuran ageung lawon Santa Claus Figurine, OEM / ODM


  • Jenis produk: Patung Badag Natal Santa Claus Patung
  • Bahan: Lawon + Plastik
  • Pamakéan: Hiasan Natal Kado & Kado
  • Barang No. SJ080102
  • Ukuran: 24x14x48 cm
  • Fitur: Murni lawon, Big Santa Claus patung, hiasan imah Natal
  • MOQ: 400 PCS
  • Waktos prosés: 30-45 dinten gumantung kana qty anjeun
  • Pakét: Paking kantong PP
  • Harga FOB: USD 7,48
  • Jasa kami: OEM / ODM
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Émbaran Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Showroom kami
    Sértipikat
    Produk Utama
    Prosés Transcasi
    Pakét & Logistik
    Taros Kami
    Rincian Produk

    Ngaran Barang

    Lawon kado Natal anu dikustomisasi boneka Santa Klausa gambar cocooan mewah

    Mould No.

    SJ080102

    Bahan

    Lawon + Plastik

    Ukuranna

    24x14x48 cm

    Fitur

    Murni lawon, Big Santa Claus patung, hiasan imah Natal

    Pamakéan

    Hiasan Natal Kado & Kado

    Ngepak

    Paking kantong PP

    MOQ

    400 PCS

    OEM / ODM

    Disambut

    Waktos prosés

    30-45 dinten gumantung kana qty anjeun

    Istilah Pamayaran

    T / T; L / C; Serikat Kulon; Paypal, jst.

    Profil Perusahaan

    Christmas Santa (4)

    Showroom kami

    Christmas-Santa-(5)_02

    Sértipikat

    Christmas-Santa-(5)_01

    Produk Utama

    Christmas Santa (6)

    Prosés Transcasi

    Christmas Santa (7)

    Pakét & Logistik

    Christmas Santa (8)

    Taros Kami

    Christmas Santa (9)

    Gambar Produk

    Produk Patali

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami