Raksasa hiasan luar résin serat gelas ukuran hirup Natal kerajinan prajurit prajurit nganggo led musik

Raksasa hiasan luar résin serat gelas ukuran hirup Natal kerajinan prajurit prajurit nganggo led musik

Pedaran pondok:

Nutrisi luar fiberglass Natal nutcracker, kalayan mult Led, kalayan 8 lagu Xmas musik, kalayan maénkeun kendang.
OEM / ODM


  • Jenis produk: Ukuran Kahirupan luar ukuran résin fiberglass nutcracker Dekorasi Natal
  • Bahan: Polresin
  • Barang No. 18032
  • Ukuran: 43,8 * 48,9 * 154,9 cm
  • Fitur: kalayan musik Mult Led & 8 lagu Xmas & maénkeun kendang
  • Sumber Kakuatan: Adaptor sareng BS / GS Standar DC Jack
  • Paking: Polyfoam + pakét kotak coklat safty
  • MOQ: 10 PCS
  • Harga FOB: USD 290
  • Waktos prosés: 20-60 dinten gumantung kana qty anjeun
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Gambar Produk

    Émbaran Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Pabrik
    Sértipikat
    Produk Patali
    Pakét & Logistik
    Taros Kami
    Rincian Produk

     Ngaran Barang

    Raksasa hiasan luar résin serat gelas ukuran hirup Natal kerajinan prajurit prajurit nganggo led musik

     Mould No.

    18032

     Bahan

    Polresin

     Ukuranna

    43,8 * 48,9 * 154,9 cm

     Fitur

    kalayan musik Mult Led & 8 lagu Xmas & maénkeun kendang

     Pamakéan

    Hiasan Natal, Bumi, sareng Dekorasi Libur, Kado Promosi nganggo lampu dipingpin ukuran hirup hiasan nutcracker musik kalayan Led

     Ngepak

    Polyfoam + kotak coklat safty, ngarangkep khusus ditampi

     MOQ

    10 PCS

    Sumber Kakuatan

    Adaptor sareng BS / GS Standar DC Jack

    Service kami

    OEM / ODM

    Profil Perusahaan

    Nutcracker (6)

    Pabrik

    Nutcracker (7)

    Sértipikat

    Nutcracker (8)

    Produk Patali

    Nutcracker (9)

    Pakét & Logistik

    Nutcracker (10)

    Taros Kami

    Nutcracker (11)

    Produk Utama

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami