MELODY Antique Bronze LED snowman decorating scene glitter water lantern Christmas snow globe

MELODY Antique Bronze LED snowman decorating scene glitter water lantern Christmas snow globe

Pedaran pondok:


  • Tempat Asalna: Guangdong, Cina
  • Jumlah modél: 2127
  • Ukuran: 13 * 13 * 26 cm
  • Sumber Kakuatan: 3 * Batré AA (henteu kalebet)
  • Sértipikat: BSCI, CE, RoHS, jsb.
  • Jasa kami: OEM / ODM
  • Bahan: Plastik, akrilik + résin + cai
  • Pamakéan: Hiasan Natal & Kado
  • Fitur: Adegan salju, Héjo Bodas LED ku cai herang muter
  • Pakét: kotak bodas + labél warna
  • MOQ: 120 pcs
  • Metode Cetak: warna mult
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Émbaran Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Showroom kami
    Sértipikat
    Produk Utama
    Prosés Transcasi
    Pakét & Logistik
    Rincian Produk
    Ngaran Produk
    MELODY Antique Bronze LED snowman decorating scene glitter water lantern Christmas snow globe
    Tipe Produk
    Led Light up Christmas Glitter lantern cai muterkeun dunya salju
    Pamakéan
    Hiasan Natal & Kado
    Barang No.
    2127
    Bahan
    Plastik, akrilik + résin + cai
    Ukuranna
    13 * 13 * 26 cm
    Warna
    Boneka Antik
    Fitur
    Adegan salju, Héjo Bodas LED ku cai herang muter
    Sumber Kakuatan
    3 * Batré AA (henteu kalebet)
    Sértipikat
    BSCI, CE, RoHS, jsb.
    Ngepak
    kotak bodas + labél warna
    Kauntungannana
    Koléksi lega & Kamampuh ngembangkeun produk anu kuat
    Service kami
    OEM / ODM
    Waktos conto
    7-15 poé
    Waktos prosés
    45-60 dinten, gumantung kana jumlah pesanan
    MOQ
    120 PCS
    Palabuhan
    Shenzhen, Cina
    Pamayaran
    T / T; L / C; Serikat Kulon; Paypal, jst.
    Profil Perusahaan

    Company Profile-MelodyXiamen Melody Art & Craft Co Ltd. mangrupikeun Pamasaran ngarah khusus pikeun hiasan kado musiman

    barang anu gaduh pangalaman langkung ti 12 taun. Kumpulan Natal ngaliput matérial anu béda-béda

    sapertos résin, kaca, plastik, akrilik, bahan komposit sasarengan tapi teras fokus kana anu saé sareng luhur

    tingkat kualitas. Garis produk utama kami kalebet deco désa résin animasi LED sareng Musik anu kami

    parantos damel sasarengan konsumén urang kéngingkeun jajan pangageungna ti pasar Éropa.

     

    Dumasar kana pangalaman bisnis ékspor lami-lami, pangetahuan produk profesional sareng sikep positip,

    tim penjualan kami parantos nawiskeun jasa anu saé sareng propésional pikeun palanggan ti Holland, Bélgia,

    Jérman, Yunani, Amérika Kidul, Australia, Jepang jsb.

     

    Kamampuh pangwangunan anu kuat mangrupikeun salah sahiji kaunggulan kami: Kami janji bakal ngagaduhan sampel loket dina

    saminggu pikeun konfirmasi pelanggan. Kami hoyong minuhan kaayaan pikeun Palanggan Menangkeun, Sub kontraktor meunang sareng kami meunang.

     

     

    Pilih Xiamen Melody, Nyiptakeun kahirupan anu langkung saé.

    Showroom kami

    Christmas-Santa-(5)_02

    Sértipikat

    Christmas-Santa-(5)_01

    Produk Utama

    Christmas Santa (6)

    Prosés Transcasi

    Christmas Santa (7)

    Pakét & Logistik

    Christmas Santa (8)

    Gambar Produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami