Melody 2021 Kadatangan Anyar Désa Natal Désa Lampu LED Dekorasi / Liburan Liburan / Dekorasi Indoor

海报3

Déwan Lampu Natal Désa Lampu Hiasan / Hadiah Liburan / Dekorasi Indoor

  • Hiasan Natal Imah: Lampu LED anu warna-warni anca sareng caang, anu narik pisan salaku hiasan liburan. Musik gumbira cocog pisan pikeun suasana perayaan.
  • Hiasan Tabletop Multifungsi: Hiasan imah Natal ieu cocog pisan pikeun bumi anjeun, tempat damel, méja lebet, mantelpiece, atanapi salaku inti tina méja makan, nambihan suasana anu raoseun.
  • Kado Liburan Anu Hadé : Ieu kado Natal anu bermutu, hampang sareng sampurna. Éta cocog pikeun barudak, babaturan atanapi salaku kumpulan. Musik gumbira, lampu cemerlang, sareng adegan Natal anu meriah ngajantenkeun Natal anu tiis pinuh ku kahaneutan.

88

89

87

Dinamis, Cahaya, sareng Musik

Lampu warna-warni, karéta puteran, sareng musik Natal anu ceria nyiptakeun suasana perayaan anu kuat sareng nambihan suasana anu menawan pikeun festival anu bakal datang.

Ukuran Sampurna

Ukuranana sedeng sareng tiasa disimpen dina méja, kubah, meja ganti baju, méja samping ranjang. Gampang pikeun nyimpen sareng ngatur nalika henteu dianggo, sareng henteu nempatan rohangan.

Aman pikeun Dipaké

Anggo batré 3AA (Teu Kalebet) pikeun catu daya. Gawéna dina kaayaan tegangan handap (4.5V), anu langkung aman. Anjeun teu kedah hariwang ngeunaan guncangan listrik ti murangkalih atanapi piaraan.

海报4

Tip Haneut

Anu mésér, kusabab pangaruh pencahyaan, kacaangan monitor, pangukuran manual, sareng sajabana, tiasa aya sakedik béntenna warna sareng ukuranana antara poto sareng barang anu saleresna. Ngaharepkeun yén anjeun tiasa ngartos! Hatur nuhun.


Pos waktos: Jul-15-2021