Warta Perusahaan

  • Melody 2021 New Arrival Christmas House Village LED Lights Decoration/Holiday Presents/Indoor Decoration

    Melody 2021 Kadatangan Anyar Désa Natal Désa Lampu LED Dekorasi / Liburan Liburan / Dekorasi Indoor

    Hiasan Lampu LED Désa Désa / Hiasan Liburan / Dekorasi Hiasan Ruangan Hiasan Natal : Lampu LED warna-warni anca sareng caang, anu narik pisan salaku hiasan liburan. Musik gumbira cocog pisan pikeun suasana perayaan. Tab Multifungsi ...
    Maca deui
  • Ornamen jero rohangan natal Live Stream- Melody | Juni-18th, 2021, Waktos Beijing

    Réréncangan anu dipihormat: urang badé ngadamel live stream kanggo langkung seueur barang hiasan jero rohangan Natal anu énggal. Waktosna nyaéta: 19:00 PM, 18th. Juni (waktos Beijing) Wilujeng nonton streaming langsung kami, sareng ngobrol sareng host kami langsung saatos. Langsung ka kamar Live Stream: https: //watch.alibaba.com/v/3abbe7f9 ...
    Maca deui
  • Merry Christmas and Happy New Year

    Wilujeng Natal sareng Taun Anyar

    Salam Natal 2020 ti Xiamen Melody Art & Craft Co., Ltd. Réréncangan palanggan anu dipikacinta: Kami parantos resep damel sareng anjeun taun ayeuna. Hatur nuhun kana pangrojongna di 2020. Dina 2021, kami bakal babarengan sareng kami yakin kami tiasa ngalakukeun padamelan anu langkung saé! Salamet anjeun Merry Christmas and a Happy N ...
    Maca deui
  • Melody Online Live Stream-Christmas Villages

    Kelurahan Melody Online Live Stream-Christmas

      Urang bakal gaduh streaming langsung pikeun Hiasan Indoor Natal di platform Alibaba, wilujeng nonton acara online kami, pencét gambar di handap ieu atanapi tautan di handap pikeun langsung ngahontal ruang paméran online kami. Wilujeng sumping di acara online kami, Langsung ka Showroom Link: https: / ...
    Maca deui
  • Melody Company tourist to Yunnan Province, China/2020.11.20-11.25

    Wisata Perusahaan Melody ka Propinsi Yunnan, Cina / 2020.11.20-11.25

    Salila taun 2020.11.20-11.25, Melody ngatur sadaya kolega pikeun ngumbara di Yunnan Provice, Cina, biaya anu dibayar ku perusahaan. Kami ngadatangan Lijiang, Shangri-La sareng Dali di Yunnan. obyek wisata utama kaasup Old Town of Lijiang, Yulong Snow Mountain , Kota Adipati Dukezong , Taman Nasional Pudacuo , Na ...
    Maca deui
  • Christmas indoor ornament Live Stream- Melody| Sep-9th,2020,Beijing Time

    Ornamen jero rohangan natal Live Stream- Melody | Sep-9th, 2020, Waktos Beijing

    Ornamen jero rohangan natal Live Stream- Melody | Sep-9th, 2020, Waktos Beijing Réréncangan Anu Dipikacinta: Kacuali live stream jam 6: 00-8: 00 AM, 6-Sep (PST), urang badé ngadamel aliran langsung anu sanés kanggo ...
    Maca deui
  • Super September Melody Live Stream- Christmas Indoor Decoration-| Sep-6th,2020

    Super September Melody Live Stream- Dekorasi Indoor Natal- | Sep-6th, 2020

      Super Séptémber ieu, urang badé ngadamel streaming langsung dina platform alibaba, wilujeng nonton kami, sareng kami bakal nunjukkeun sababaraha barang énggal, sareng anjeun tiasa ngobrol sareng host kami, sareng aranjeunna bakal langsung némbalan, Wilujeng sumping di kami acara online, Langsung ka Showroom L ...
    Maca deui
  • Alibaba Online Live Stream

    Alibaba Online Live Stream

      Urang bakal gaduh streaming langsung pikeun Hiasan Indoor Natal di platform Alibaba, wilujeng nonton acara online kami, pencét gambar di handap ieu atanapi tautan di handap pikeun langsung ngahontal ruang paméran online kami. Wilujeng sumping di acara online kami, Langsung ka Showroom Link: https: / ...
    Maca deui
  • Exhibitors praise event’s achievement

    Paméran prestasi pujian

    Ku YUAN SHENGGAO Nalika Pésta Impor sareng Ékspor ka-127 parantos réngsé, acara online 10 dinten parantos nampi pujian ti para pembeli di panjuru dunya. Rodrigo Quilodran, anu mésér ti Chili, nyatakeun pembeli asing teu tiasa ngiringan paméran offline kusabab pandemi COVID-19. Tapi nyepeng e ...
    Maca deui
  • Motorbike maker gets creative on cloud platform

    Pabrikan motor janten kréatip dina platform awan

    Ku YUAN SHENGGAO Di pabrik pabrik motor Apollo di propinsi Zhejiang, dua host anak ngabimbing pemirsa online ngalangkungan lini produksi, ngenalkeun produk perusahaan salami livestream di Canton Fair 127th, narik perhatian ti sakumna dunya. Ying Er, pupuhu ...
    Maca deui