Tim kami

Tim kami

Anggota tim hébat kami kalebet layanan khusus propésional, désainer anu saé, pengikut pesen, staff terlatih sareng personél logistik khusus, sababaraha diantarana gaduh pangalaman langkung ti 18 taun dina bidang ieu.

rt (1)

Eeko

Pendiri & Wakil Présidén

18 taun

rt (2)

Leo

Pangadeg & CEO

18 taun

rt (3)

Daisy

Diréktur Penjualan

10 taun

DSC00323

Amy

Penjualan

2 taun

rt (4)

Bella

Penjualan

3 taun

DSC00342

Kelly

Penjualan

5 taun

rt (6)

Michael

QC

3 taun

rt (7)

Jack

Désainer

5 taun

rt (8)

Alex

Logistik

5 taun