Borongan 30 cm Nordic Xmas decor Plastik Ngadeg Santa Claus inohong Natal dina kaén lawon

Borongan 30 cm Nordic Xmas decor Plastik Ngadeg Santa Claus inohong Natal dina kaén lawon

Pedaran pondok:

30 cm Nangtung Santa Claus patung dina lawon plush lawon, méja hiasan Natal, oem / odm


  • Jenis produk: Patung Tabletop Natal Santa Claus Figurine
  • Bahan: Lawon + Plastik
  • Pamakéan: Hiasan Natal Kado & Kado
  • Barang No. 713237
  • Ukuran: 20 * 12 * 30 cm
  • Fitur: Murni lawon, nangtung Santa Claus patung, hiasan méja
  • MOQ: 120 pcs
  • Waktos prosés: 30-45 dinten gumantung kana qty anjeun
  • Pakét: Paking kantong PP
  • Harga FOB: USD 5,74
  • Jasa kami: OEM / ODM
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Émbaran Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Showroom kami
    Sértipikat
    Produk Utama
    Prosés Transcasi
    Pakét & Logistik
    Taros Kami
    Rincian Produk

    Ngaran Barang

    Borongan 30 cm Nordic Xmas decor Plastik Ngadeg Santa Claus inohong Natal dina kaén lawon

    Mould No.

    713237

    Bahan

    Lawon + Plastik

    Ukuranna

    20 * 12 * 30 cm

    Fitur

    Murni lawon, nangtung Santa Claus patung, hiasan méja

    Pamakéan

    Hiasan Natal Kado & Kado

    Ngepak

    Paking kantong PP

    MOQ

    120 PCS

    OEM / ODM

    Disambut

    Waktos prosés

    30-45 dinten gumantung kana qty anjeun

    Istilah Pamayaran

    T / T; L / C; Serikat Kulon; Paypal, jst.

    Profil Perusahaan

    Christmas Santa (4)

    Showroom kami

    Christmas-Santa-(5)_02

    Sértipikat

    Christmas-Santa-(5)_01

    Produk Utama

    Christmas Santa (6)

    Prosés Transcasi

    Christmas Santa (7)

    Pakét & Logistik

    Christmas Santa (8)

    Taros Kami

    Christmas Santa (9)

    Gambar Produk

    Produk Patali

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami