Grosir desain khusus didamel desain anyar Dihasilkeun musik résin patung Natal Kampung kalayan gerakan

Grosir desain khusus didamel desain anyar Dihasilkeun musik résin patung Natal Kampung kalayan gerakan

Pedaran pondok:

Grosir desain custom didamel desain Led resin musik Natal Kampung patung patung kalayan gerakan,
Produsén hiasan résin Natal, koleksi ageung & kamampuan ngembangkeun produk anu kuat,
Desain Puteran Kampung Puteran, sareng musik & mult Led & gerakan, Grosir hiasan hiasan Natal, oem / odm.


  • Jenis produk: Tabletop Polyresin animasi Led Désa Natal musik
  • Bahan: Polresin
  • Pamakéan: Hiasan Natal Kado & Kado
  • Barang No. ME0811
  • Ukuran: 27,2 * 31 * 34,3 cm
  • Fitur: Desain Adegan Rotating Train Village, kalayan musik & mult Led & gerakan
  • Lukisan: Kakuatan glitter ngarobih Hand warna dicét
  • Sumber Kakuatan: 3 * Batré AA (henteu kalebet)
  • Sértipikat: BSCI, RoHS, CE / EMC
  • MOQ: 200 pcs
  • Waktos prosés: 30-45 dinten gumantung kana qty anjeun
  • Pakét: Kotak bodas + polyfoam
  • Jasa kami: OEM / ODM
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Émbaran Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Showroom kami
    Sértipikat
    Produk Utama
    Prosés Transcasi
    Pakét & Logistik
    Taros Kami
    Rincian Produk

    Ngaran Barang

    Grosir desain khusus didamel desain anyar Dihasilkeun musik résin patung Natal Kampung kalayan gerakan

    Jenis produk

    Tabletop Polyresin animasi Led Désa Natal musik

    Mould No.

    ME0811

    Bahan

    Polresin

    Ukuranna

    27,2 * 31 * 34,3 cm

    Fitur

    Desain Adegan Rotating Train Village, kalayan musik & mult Led & gerakan

    Sumber Kakuatan

    3 * Batré AA (henteu kalebet)

    Sértipikat

    BSCI, RoHS, CE / EMC

    Pamakéan

    Hiasan Natal Kado & Kado

    Ngepak

    Kotak bodas + polyfoam

    MOQ

    200 pcs

    OEM / ODM

    Disambut

    Waktos prosés

    30-45 dinten gumantung kana qty anjeun

    Istilah Pamayaran

    T / T; L / C; Serikat Kulon; Paypal, jst.

    Profil Perusahaan

    Company Profile-MelodyXiamen Melody Art & Craft Co Ltd. mangrupikeun Pamasaran ngarah khusus pikeun hiasan kado musiman

    barang anu gaduh pangalaman langkung ti 12 taun. Kumpulan Natal ngaliput matérial anu béda-béda

    sapertos résin, kaca, plastik, akrilik, bahan komposit sasarengan tapi teras fokus kana anu saé sareng luhur

    tingkat kualitas. Garis produk utama kami kalebet deco désa résin animasi LED sareng Musik anu kami

    parantos damel sasarengan konsumén urang kéngingkeun jajan pangageungna ti pasar Éropa.

     

    Dumasar kana pangalaman bisnis ékspor lami-lami, pangetahuan produk profesional sareng sikep positip,

    tim penjualan kami parantos nawiskeun jasa anu saé sareng propésional pikeun palanggan ti Holland, Bélgia,

    Jérman, Yunani, Amérika Kidul, Australia, Jepang jsb.

     

    Kamampuh pangwangunan anu kuat mangrupikeun salah sahiji kaunggulan kami: Kami janji bakal ngagaduhan sampel loket dina

    saminggu pikeun konfirmasi pelanggan. Kami hoyong minuhan kaayaan pikeun Palanggan Menangkeun, Sub kontraktor meunang sareng kami meunang.

     

     

    Pilih Xiamen Melody, Nyiptakeun kahirupan anu langkung saé.

    Showroom kami

    Christmas-Santa-(5)_02

    Sértipikat

    Christmas-Santa-(5)_01

    Produk Utama

    Christmas Santa (6)

    Prosés Transcasi

    Christmas Santa (7)

    Pakét & Logistik

    Christmas Santa (8)

    Taros Kami

    Christmas Santa (9-1)Surélék: melody@xmmelody.com

    Telepon: + 86-592-5626859

    Mobile: + 86-13358398858

    Adress: No.2 Xiayang Road, Haicang Area, Xiamen City, Fujian Propinsi, RRC

    Gambar Produk

    Produk Patali

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami