Borongan sapatu bulu Linggih Santa Claus 40 CM hiasan Natal di jero rohangan nganggo kantong mistletoe

Borongan sapatu bulu Linggih Santa Claus 40 CM hiasan Natal di jero rohangan nganggo kantong mistletoe

Pedaran pondok:

120 cm Ngadeg patung Santa Claus dina lawon mewah, ukuran hirup, oem / odm


  • Jenis produk: Patung Tabletop Natal Santa Claus Figurine
  • Bahan: Lawon + Plastik
  • Pamakéan: Hiasan Natal Kado & Kado
  • Barang No. 143461
  • Ukuran: 40 cm
  • Fitur: Patung Santa Claus nangtung, hiasan méja
  • MOQ: 100 PCS
  • Waktos prosés: 30-45 dinten gumantung kana qty anjeun
  • Pakét: Paking kantong PP
  • Harga FOB: USD 4,8
  • Jasa kami: OEM / ODM
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Émbaran Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Showroom kami
    Sértipikat
    Produk Utama
    Prosés Transcasi
    Pakét & Logistik
    Taros Kami
    Rincian Produk

     Ngaran Barang

    Borongan sapatu bulu Linggih Santa Claus 40 CM hiasan Natal di jero rohangan nganggo kantong mistletoe

    Tipe Produk

    Patung Tabletop Natal Santa Claus Figurine

     Mould No.

    143461

     Bahan

    Lawon + Plastik

     Ukuranna

    40 cm

    Fitur

    Patung Santa Claus nangtung, hiasan méja

    Pamakéan

    Hiasan Natal Kado & Kado

     Ngepak

    Paking bungkus kantong PP, bungkus khusus ditampi

     MOQ

    100 PCS

     Warna

    Warni, numutkeun pilihan anjeun

    OEM / ODM

    Disambut

    Waktos prosés

    30-45 dinten gumantung kana qty anjeun

    Istilah Pamayaran

    T / T; L / C; Serikat Kulon; Paypal, jst.

     

    Profil Perusahaan

    Christmas Santa (4)

    Showroom kami

    Christmas-Santa-(5)_02

    Sértipikat

    Christmas-Santa-(5)_01

    Produk Utama

    Christmas Santa (6)

    Prosés Transcasi

    Christmas Santa (7)

    Pakét & Logistik

    Christmas Santa (8)

    Taros Kami

    Christmas Santa (9)

    Gambar Produk

    Melody Santa Figurine-143461
    Produk Patali

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami