Wholesale Xmas handmade scence LED Light up hiasan Polyresin désa Natal sareng tangkal Xmas anu muter

Wholesale Xmas handmade scence LED Light up hiasan Polyresin désa Natal sareng tangkal Xmas anu muter

Pedaran pondok:

Mult warna Led serat musik optik bercahaya polyresin Désa Natal kalayan gerakan, hiasan méja Xmas, oem / odm


  • Jenis produk: Tabletop Deocarative Led Musical Village Village kalayan gerakan
  • Bahan: Polresin
  • Pamakéan: Hiasan Natal Kado & Kado
  • Barang No. 200911
  • Ukuran: 30 * 26,5 * 45 cm
  • Fitur: Kalayan musik lagu mult Led & 8 & gerakan lagu Xmas puteran & pamandangan Xmas
  • Sumber Kakuatan: 3 * Batré AA (henteu kalebet)
  • Sértipikat: BSCI, RoHS, CE / EMC
  • MOQ: 500 pcs
  • Waktos prosés: 30-45 dinten gumantung kana qty anjeun
  • Pakét: Kotak coklat kalayan bungkus polyfoam
  • Harga FOB: USD 29,5
  • Jasa kami: OEM / ODM
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Émbaran Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Showroom kami
    Sértipikat
    Produk Utama
    Prosés Transcasi
    Pakét & Logistik
    Taros Kami
    Rincian Produk

    Ngaran Barang

    Wholesale Xmas handmade scence LED Light up hiasan Polyresin désa Natal sareng tangkal Xmas anu muter

    Mould No.

    200911

    Bahan

    Polresin

    Ukuranna

    30 * 26,5 * 45 cm

    Fitur

    Kalayan musik lagu mult Led & 8 & gerakan lagu Xmas puteran & pamandangan Xmas

    Sumber Kakuatan

    3 * Batré AA (henteu kalebet)

    Sértipikat

    BSCI, RoHS, CE / EMC

    Pamakéan

    Hiasan Natal Kado & Kado

    Ngepak

    Kotak coklat kalayan bungkus polyfoam

    MOQ

    500 PCS

    OEM / ODM

    Disambut

    Waktos prosés

    30-45 dinten gumantung kana qty anjeun

    Istilah Pamayaran

    T / T; L / C; Serikat Kulon; Paypal, jst.

    Profil Perusahaan

    Christmas Santa (4)

    Showroom kami

    Christmas-Santa-(5)_02

    Sértipikat

    Christmas-Santa-(5)_01

    Produk Utama

    Christmas Santa (6)

    Prosés Transcasi

    Christmas Santa (7)

    Pakét & Logistik

    Christmas Santa (8)

    Taros Kami

    Christmas Santa (9)

    Gambar Produk

    Produk Patali

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami