FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik kalayan tim ékspor

Dimana anjeun ayana?

Kami ayana di Kota Xiamen anu éndah, Propinsi Fujian, Cina

 

Naha anjeun parantos ngadamel Factory Audit?

Leres, kami parantos lulus BSCI Inok; CE / EMC sareng laporan tés anu sanés bakal disayogikeun.

Naha anjeun ngagaduhan katalog atanapi daptar?

Kami gaduh rébuan produk. Sareng unggal taun seueur desain anyar anu dikembangkeun.

Punten punten mamatahan jenis produk anu anjeun resep. Teras we nyarankeun anjeun

sasuai

Naha urang tiasa gaduh desain nyalira? Kumaha ngeunaan muatan sampel sareng conto waktos ngarah?

Desain OEM bakal disambut, urang tiasa ngembangkeun pikeun anjeun.

Biaya sampel bakal ditagih dumasar kana barang anu pasti, anu bakal dibalikeun tina pesenan ka hareup.

Naon istilah pamayaranna?

TT 30% Deposit, kasaimbangan ngalawan dok pengiriman barang faxed.

Pikeun bisnis jangka panjang, urang tiasa nampi L / C dina pandangan

Naon waktos ngarah?

Biasana, éta 30-45 dinten upami mesen disimpen sateuacan unggal April.

Anjog waktosna sakitar 60-90 dinten upami mesen disimpen antara April-Juni.

Naha urang tiasa nganjang ka Perusahaan anjeun?

Wilujeng sumping ka perusahaan urang. Éta sakitar 30 menit ti Bandara Xiamen

Kami bakal ngatur mobil pikeun ngajemput anjeun saatos gaduh jadwal