Carita Urang

Kalayan langkung ti 18 taun pangalaman dina ngajukeun ieu, Leo sareng Eeko ngadegkeun Melody, fokus kana hiasan Natal résin sareng Led sareng fungsi musik di 2012.

Kalayan taun pamekaran, Xiamen Melody Art & Craft Co., Ltd. parantos janten salah sahiji pamasok anu pangpentingna pikeun barang Natal di Cina.

Tujuanna pikeun ngabantosan pembeli luar negeri kéngingkeun paling seueur tulisan Natal.

Kamampuh pangwangunan Kuat kami, standar kualitas luhur sareng layanan palanggan propésional parantos kéngingkeun seueur kapercayaan pembeli luar negeri

Ayeuna, barisan produk kami dilegaan tina résin hiasan Natal, pikeun wreath & kembang, tangkal Natal, lawon Natal lawon sareng lampu Natal, jst.

Tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan ONE-STOP Meuli jasa barang-barang dinten Natal, sareng kami yakin dinten bakal badé sumping.