10 cara pikeun muka usum salju Walanda

1 Pasar Natal

Di hareupeun jalan anu hurung hérang sareng mobil ngukus pikeun dijual, anjeun bakal ningali kumaha Belanda ngarayakeun Natal sareng ngabagéakeun datangna usum salju. Kota ageung sareng alit bakal gaduh pasar Natal, kalayan ratusan kios anu ngajual cemilan, kado, lampu bertema Natal. , bulu, ukiran kai, lilin sareng seueur deui. Kalayan musik Natal anu gumbira, anjeun tiasa tuang sareng muter bari ngararasakeun jalan-jalan anu éndah sareng pagelaran alit.

1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
1.1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Lampu nyaangan wengi anu tiis

Festival Lampu Walanda ogé mimitian dina usum salju, nyayogikeun wengi wengi panjang. Alterdam, Eindhoven, bahkan kota kéju Gouda gaduh péstival ringan, sareng anjeun tiasa numpak parahu sareng sababaraha réréncangan ningali Holland dina wengi.

2.1

Amsterdam Light Festival diayakeun ti Désémber dugi Januari unggal taun (Festival Cahaya 2016 bakal diayakeun ti 1 Désémber dugi ka 22 Januari). Seniman cahaya ti sakumna dunya bakal sumping ka Amsterdam pikeun paméran karyana. Lampu bakal nyebrang terusan sareng jalan di sakurilingna pikeun nyorot usum salju terusan. Cara anu pangsaéna pikeun ningali terusanna nyaéta ku parahu wengi, tapi anjeun kedah mésér tikét sateuacana.

2.2

Festival Eindhoven Glow diayakeun unggal Taun dina bulan Nopémber, nalika kota katingalna anyar. Gereja, gedong hateup sareng seueur tempat sanésna dihias ku lampu anu dirancang khusus ku seniman pikeun narik ati sadaya jelema. Panjang total rute nyaéta kira-kira 3 ~ 4 kilométer, anjeun tiasa nikmati pandangan wengi anu béda dina Eindhoven nalika leumpang. lumangsung unggal Taun dina bulan Désémber. Nalika wengi murag, kota pareum sadaya televisi sareng lampu, lampu rébuan lilin kanggo wengi lilin. Samentawis éta, lampu lilin haneut ogé dianggo ngabagéakeun dina Taun Anyar.

3. Teu tiasa nyumput tina usum salju, sapertos dina ombak angin

Naha anjeun tiasa ngabayangkeun yén dina dinten mimiti Taun Anyar, 10.000 urang bakal ngariung sareng terjun kana cai tiis dina waktos anu sami? Leres, di Holland, éta gélo. Karnaval beuleum dina mimiti Taun Anyar, bakal diayakeun di langkung ti 80 kota di saluruh nagara. Henteu kumaha tiisna usum salju Walanda, kubu menyelam taunan terus ngalegaan.

3

3-1

4. Sagala jinis kagiatan és dina usum salju

Tangtosna, nganjang ka pusat kota Zwolle di Walanda ningali patung és, dimana para seniman ti nagara-nagara béda-béda kumpul. Tingali kumaha aranjeunna janten tukang sihir, patung és dina lampu kerjasama, transparan sareng éndah. Ice Bar, proyék ieu kedah nempatkeun agenda nalika datang ka Walanda! Henteu ngan ukur di Swédia, tapi ogé di Walanda. Dina dikurangan 10 derajat, sadayana bakal beku. Tangtosna, anjeun nganggo baju haneut sareng sarung tangan khusus pikeun ngajaga awak anjeun haneut, sareng satengahna sajam anjeun ngararasakeun tiis sareng inuman alkohol.

4

Usum salju di Belanda, kedah disebatkeun nyaéta skating. Teu aya gunung di nagara lemah anu anjeun henteu tiasa main ski, tapi skating mangrupikeun olahraga khusus kanggo seueur jalma. Kalayan kulawarga sareng réréncangan, ngumbara di luar és, dikurilingan konsér aula sareng musium, sareng anjeun bakal ningali seueur jalma jogét sareng ngacapruk dina és dina skates, sareng haneutkeun sareng sacangkir koko panas. Musim salju sigana langkung pikaresepeun pikeun murangkalih anu henteu sieun ku tiris. di leuweung usum dongéng Efteling urang; Candak perjalanan virtual ka nagara-nagara jauh di musium karéta api, tingali kumaha mesin uap diciptakeun, sareng maénkeun patung és ku panangan anjeun nyalira. Pikeun barudak, aranjeunna mangrupikeun kenangan anu senang.

4-2

5.Tram wisata

Dimana kuring kéngingkeun sop kacang polong anu pangsaéna di Walanda? Dina mobil kabel Snerttram, tangtosna! Aya lampu haneut dina mobil kabel, pepelakan héjo sareng seniman akordion maén kalayan sumanget, sareng panduanna bakal nawiskeun sababaraha gosip pikeun ngébréhkeun suasana haté. Sapanjang jalan, tempat wisata anu éndah di Rotterdam anu bakal lulus. Janten wisata trem ogé mangrupakeun cara anu saé pikeun nganjang ka Holland dina usum salju.

5

6. Dahareun haneutkeun awak sareng haneutkeun jantung

Kalayan Natal sareng taun énggal sumping, tuangeun ogé mangrupikeun sorotan usum salju di Holland. Musim salju di Belanda henteu tiasa pondok tina sup kacang polong, sareng anjeun kedah heran, sup héjo anu anéh ieu henteu katingali saé pisan. Tapi éta paporit usum salju Walanda, kalayan kacang polong, kentang, wortel, seledri, ditambah ku daging babi sareng sosis daging, supna beunghar pisan, upami anjeun raoseun, anjeun pasti bakal kéngingkeun éndah, mangkuk usumna, pinuh énergi.

6

Stroopwafel, salah sahiji camilan pang populerna. Kalayan sirop karamel di tengahna, luarna garing sareng di jero lemes sareng kenyel, leres-leres amis tapi henteu leueur. Walanda leres-leres resep manisan, sareng aranjeunna resep nyiptakeun ogé tuang . Cara anu paling otentik pikeun tuang cookie ieu nyaéta langkung tina gelas kopi atanapi téh sareng didahar panas.

6-1

7.Winter leumpang di basisir

Usum usum garing, rébuan batu és, nincak salju sareng ningali laut ogé mangrupikeun kaéndahan. Walanda ngagaduhan 250 kilométer garis pantai, janten anjeun tiasa haneut di cafe caket.

7

8. Pabrik di jalan

Dina Hawa Taun Anyar dina 31 Désémber, unggal kota bakal nampilkeun kembang api khusus. Diantarana, Jambatan Erasmus di Rotterdam mangrupikeun anu paling spektakuler. Jalma ogé diidinan mésér kembang api leutik pikeun senang-senang dina dinten ieu.

 8

9. Pésta street turun ka jalan sareng pésta sareng sadayana.

Bakal aya seueur perayaan bertema anu béda di jalan sareng alun-alun. Salaku conto, kagiatan Natal Sinterklaas ', Deventer's Dickens Festival, atanapi usum penjualan Natal. Pikaresepeun pisan.

9-1

10. Dangukeun konsér

Ngaliwat konsér klasik, jalan-jalan ngalangkungan Museum Nasional .atré sareng musium ogé nyayogikeun acara dina rupa-rupa téma pikeun mastikeun yén usum salju anjeun di Walanda moal ngalamun.

10

 

 

 


Waktos Post: Jul-22-2021