résin kampung kampung natal musik kampung kalayan Xmas Santa sareng adegan karéta

résin kampung kampung natal musik kampung kalayan Xmas Santa sareng adegan karéta

Pedaran pondok:

Dekorasi méja rohangan Natal Dipimpin modél imah Kampung Natal polresin kalayan gerakan.


  • Ngaran mérek: MELODY
  • Tipe Produk: Hiasan Natal jero rohangan
  • Harga FOB: USD 16,5-19
  • Jumlah modél: 160161
  • Bahan: Polresin
  • Fitur: Kalayan Mult Led & Musik & Gerakan
  • Ukuran: 27 * 18 * 24cm
  • MOQ: 400 PCS
  • Pakét: kotak bodas + labél warna
  • Sértipikat: BSCI, CE / EMC, RoHS, ngahontal
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

     

    Désa desa musik natal kampung resin sareng Xmas Santa sareng adegan karéta

    Rincian Produk

    Ngaran Produk résin kampung kampung natal musik kampung kalayan Xmas Santa sareng adegan karéta
    Barang No. 160161
    Bahan Plastik & Polyresin
    Ukuran Produk  27 * 18 * 24cm (Tiasa disesuaikan)
    Jenis produk pamakean jero ruangan Polyresin Xmas hiasan Désa Natal
    Panjelasan Produk LED warna-warni, Musik Dorp patepung sareng beweging
    Warna led Bodas haneut, Kelir Mult-Led, tiasa disaluyukeun
    Sumber Kakuatan Tegangan Tinggi Colokkeun, batré 3 * AA (henteu kalebet), Tiasa dioperasikeun sareng Adaptor
    Pamakéan Hiasan Bumi, Hiasan Natal, hadiah liburan, barang-barang promosi 
    Sertipikat ISO, SGS, RoHS, CE / EMC
    OEM & ODM Disambut
    Pakét Kotak bodas + bungkus labél warna, bungkus khusus ditampi
    MOQ 400 pcs
    Waktos prosés 30-45 dinten, gumantung kana jumlah pesanan anjeun
    Palabuhan Pangiriman Xiamen, Cina
    Istilah Pamayaran TT; L / C; Serikat Kulon; Paypal, jst. 

      











  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami