Grosir Ukuran ageung Dekorasi musiman boneka Natal, lawon parahu salju salju kanggo méja sareng jandéla

Grosir Ukuran ageung Dekorasi musiman boneka Natal, lawon parahu salju salju kanggo méja sareng jandéla

Pedaran pondok:

patung salju salju lawon, oem / odm


  • Jenis produk: Natal Tabletop linggih lawon Snowman Figurine
  • Bahan: Lawon + Plastik
  • Pamakéan: Hiasan Natal Kado & Kado
  • Barang No. YM34003
  • Ukuran: 29 * 25 * 61 cm
  • Fitur: Lawon Murni, patung Snowman, hiasan méja
  • MOQ: 300 PCS
  • Waktos prosés: 30-45 dinten gumantung kana qty anjeun
  • Pakét: Paking kantong PP
  • Harga FOB: USD 5,8
  • Jasa kami: OEM / ODM
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Émbaran Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Showroom kami
    Sértipikat
    Produk Utama
    Prosés Transcasi
    Pakét & Logistik
    Taros Kami
    Rincian Produk

     Ngaran Barang

    Disaluyukeun ukuran leutik liburan hiasan barudak kado lawon Natal linggih salju sareng topi hérang

     Mould No.

    YM34009

     Bahan

    Lawon + Plastik

     Ukuranna

    18 * 15 * 17 cm

    Fitur

    Lawon Murni, patung Snowman, hiasan méja

     Pamakéan

    Hiasan Natal Kado & Kado

     Ngepak

    Paking kantong PP

     MOQ

    300 PCS

    OEM / ODM

    Disambut

    Waktos prosés

    30-45 dinten gumantung kana qty anjeun

    Istilah Pamayaran

    T / T; L / C; Serikat Kulon; Paypal, jst.

    Profil Perusahaan

    Christmas Santa (4)

    Showroom kami

    Christmas-Santa-(5)_02

    Sértipikat

    Christmas-Santa-(5)_01

    Produk Utama

    Christmas Santa (6)

    Prosés Transcasi

    Christmas Santa (7)

    Pakét & Logistik

    Christmas Santa (8)

    Taros Kami

    Christmas Santa (9)

    Gambar Produk

    Produk Patali

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami