Borongan custom didamel puteran noel Xmas pamandangan Dipimpin musik tangkal Polyresin Natal kalayan gerakan

Borongan custom didamel puteran noel Xmas pamandangan Dipimpin musik tangkal Polyresin Natal kalayan gerakan

Pedaran pondok:

Grosir custom didamel puteran noel Xmas pamandangan Dipimpin musik tangkal Polyresin Natal kalayan gerakan,
Produsén hiasan résin Natal, koleksi ageung & kamampuan ngembangkeun produk anu kuat,
Kalayan Led & musik & adegan Xmas & gerakan & tryme, Grosir hiasan hiasan Natal, oem / odm.


  • Jenis produk: Tangkal Resin Natal sareng multifungsi
  • Bahan: Polresin
  • Pamakéan: Hiasan Natal Kado & Kado
  • Barang No. ME312 / 14ASM
  • Ukuran: 23,2 * 21,1 * 40,1 cm
  • Fitur: Kalayan Led & musik & Xmas pamandangan & gerakan & tryme
  • Adegan Natal: Santa Sleigh, karéta api, 2 karéta puteran, murangkalih salju, jst.
  • Lukisan: Kakuatan glitter ngarobih Hand warna dicét
  • Sumber Kakuatan: 3 * Batré AA (henteu kalebet)
  • Sértipikat: BSCI, RoHS, CE / EMC
  • MOQ: 300 pcs
  • Waktos prosés: 30-45 dinten gumantung kana qty anjeun
  • Pakét: Kotak tampilan kalayan bungkus styrofoam
  • Jasa kami: OEM / ODM
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Émbaran Produk

    Rincian Produk
    Profil Perusahaan
    Showroom kami
    Sértipikat
    Produk Utama
    Prosés Transcasi
    Pakét & Logistik
    Taros Kami
    Rincian Produk

    Ngaran Barang

    Borongan custom didamel puteran noel Xmas pamandangan Dipimpin musik tangkal Polyresin Natal kalayan gerakan

    Jenis produk

    Tangkal Resin Natal sareng multifungsi

    Mould No.

    ME312 / 14ASM

    Bahan

    Polresin

    Ukuranna

    23,2 * 21,1 * 40,1 cm

    Fitur

    Kalayan Led & musik & Xmas pamandangan & gerakan & tryme

    Adegan Natal

    Santa Sleigh, karéta api, 2 karéta puteran, murangkalih salju, jst.

    Lukisan

    Kakuatan glitter ngarobih Hand-dicét warna

    Sumber Kakuatan

    3 * Batré AA (henteu kalebet)

    Sértipikat

    BSCI, RoHS, CE / EMC

    Pamakéan

    Hiasan Natal Kado & Kado

    Ngepak

    Kotak tampilan kalayan bungkus styrofoam

    MOQ

    300 pcs

    OEM / ODM

    Disambut

    Waktos prosés

    30-45 dinten gumantung kana qty anjeun

    Istilah Pamayaran

    T / T; L / C; Serikat Kulon; Paypal, jst.

    Profil Perusahaan

    Company Profile-MelodyXiamen Melody Art & Craft Co Ltd. mangrupikeun Pamasaran ngarah khusus pikeun hiasan kado musiman

    barang anu gaduh pangalaman langkung ti 12 taun. Kumpulan Natal ngaliput matérial anu béda-béda

    sapertos résin, kaca, plastik, akrilik, bahan komposit sasarengan tapi teras fokus kana anu saé sareng luhur

    tingkat kualitas. Garis produk utama kami kalebet deco désa résin animasi LED sareng Musik anu kami

    parantos damel sasarengan konsumén urang kéngingkeun jajan pangageungna ti pasar Éropa.

     

    Dumasar kana pangalaman bisnis ékspor lami-lami, pangetahuan produk profesional sareng sikep positip,

    tim penjualan kami parantos nawiskeun jasa anu saé sareng propésional pikeun palanggan ti Holland, Bélgia,

    Jérman, Yunani, Amérika Kidul, Australia, Jepang jsb.

     

    Kamampuh pangwangunan anu kuat mangrupikeun salah sahiji kaunggulan kami: Kami janji bakal ngagaduhan sampel loket dina

    saminggu pikeun konfirmasi pelanggan. Kami hoyong minuhan kaayaan pikeun Palanggan Menangkeun, Sub kontraktor meunang sareng kami meunang.

     

     

    Pilih Xiamen Melody, Nyiptakeun kahirupan anu langkung saé.

    Showroom kami

    Christmas-Santa-(5)_02

    Sértipikat

    Christmas-Santa-(5)_01

    Produk Utama

    Christmas Santa (6)

    Prosés Transcasi

    Christmas Santa (7)

    Pakét & Logistik

    Christmas Santa (8)

    Taros Kami

    Christmas Santa (9-1)Surélék: melody@xmmelody.com

    Telepon: + 86-592-5626859

    Mobile: + 86-13358398858

    Adress: No.2 Xiayang Road, Haicang Area, Xiamen City, Fujian Propinsi, RRC

    Gambar Produk

    Produk Patali

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami